Bluepaper Bootcamp

Een verdieping op de nieuwste bluepapers

1 tot 10 december 2020

Bekijk het programma Meld je gratis aan
Alle expertgroepen van ShoppingTomorrow 2020 houden een online sessie in de vorm van een Q&A, paneldiscussie of webinar, waarbij ze een gratis verdieping geven op de bluepapers. Bekijk het programma hieronder.
Scroll naar rechts

De sessies

De Bluepaper Bootcamp is een gratis verdieping op de nieuwste bluepapers (onderzoeksresultaten) van het ShoppingTomorrow-programma. Van 1 tot 10 december houden alle expertgroepen van ShoppingTomorrow een online sessie in de vorm van Q&A’s, paneldiscussies of webinars. Om een sessie te volgen kun je je aanmelden, maar het is ook mogelijk om ze terug te kijken. Bekijk het programma en meld je gratis aan voor de sessies die jou verder gaan helpen!

Sprekers

Co-creatie tussen meer dan 500 experts uit de Nederlandse e-commercesector

Achmea
Afterpay
Bluebird
Bol.com
capgemini
Cmi
DHL
hva
inretail
min-inf-wa
postnl
tuinbranche

Over ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow is een exclusief én actief netwerk dat e-commerceprofessionals samenbrengt en inzichten levert voor de branche. Gezamenlijk met experts in de e-commercebranche onderzoeken we de retailmarkt en dragen we bij aan de transformatie van b2c- en b2b-retail. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van onder andere businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland? Het onderzoekplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en wordt inmiddels ondersteund door meer dan twintig Nederlandse branche- en belangenverenigingen.

Naar de website Download de bluepapers